Imagini pentru teme create de TommyIX. Un produs Blogger.
[6] [Sfaturi Practice] [slider-top-big] [Sfaturi Practice]
Sunteti aici: Acasa / , Diete care NU functioneaza

Diete care NU functioneaza

| Nici un comentariu
Diete care NU functioneaza

   Astăzi găsim tot felul de diete pentru a pierde în greutate, și toate promit să ne scape de kilogramele in plus, multe sunt drastice, alte, foarte diferite de ceea ce noi considerăm a manca sănătos.
   În următorul articol vom expune unele diete care au devenit faimoase, deoarece in loc sa ne ajute sa pierdem in greutate ne pot afecta metabolismul , și pot provoacă așa zisul efect rebound adică putem câștiga, la încetarea dietei, mai multe kilograme decât am pierdut.

Dieta lunii 
   Consta practic in a bea doar lichide pentru 24 de ore, include sucuri de legume, fructe ușor îndulcite, supa sau lichide în care au fost fierte legumele. Alcoolul și băuturile răcoritoare sau băuturile dulci sunt interzise, ​​cafeaua și ceaiul se pot bea în mici cantități.
    Dieta se bazează pe metabolismul lichidelor sub o teorie care tinde să aibă aceeași rată ca si mareea și prin urmare sunt influențate de lună. Asigură că puteți pierde 2-3 kilograme într-o zi și în zilele următoare, ba chiar sa păstrați pierderea in greutate.
   Din păcate, aceasta este DOAR o teorie, și doar pare să contrazică ceea ce știm despre metabolism, deși ar putea fi utila pentru a detoxifica organismul, nu ar trebui să fie utilizata pentru a pierde in greutate, pur și simplu pentru că este ușor de a pune înapoi caloriile pe care  evităm sa le mâncam într-o zi. Nu este o dieta in care putem avea încredere, va aduce cu siguranță un efect de rebound, de asemenea, nu este recomandata pentru oricine, poate provoca hipoglicemie.

Dietea de un singur fruct
   Găsim pe internet diete, in care ni se spune că trebuie să mâncam doar un singur tip de fruct , în orice mod doriți, chiar daca poate fi eficienta pentru pierderea in greutate de pe o zi pe alta, se întâmpla la fel ca si in cazul dietei lunii, nu acoperă cerințele noastre, iar când vom reveni la alimentația anterioară, mai mult ca sigur vom experimenta un efect rebound.

Unele diete pe bază de fructe pot fi utile pentru a curăța și purifica organismul, dar nu ar trebui să fie utilizate pentru a pierde in greutate.

Diete de sub 1000 de calorii/zi
   Altfel spus, dietele înfometării, în teorie, o astfel de dietă săracă în calorii, ar trebui să ne facă sa pierdem în greutate, și probabil pentru mulți așa este, dar în detrimentul sănătății noastre, corpul nostru are nevoie de cel puțin aproximativ 1200 de calorii pentru a supraviețui într-un mediu normal, in momentul in care coboram sub 1000 de calorii, aceasta poate duce la anemie sau deficit de vitamine, și nu doar atât, pentru oricine a consuma mai puţin de 1000 de calorii pe zi poate fi destul de dificil ,prin urmare este o dieta ne sustenabila, probabil o vom abandona, vom manca in exces, si din nou ca apărea efectul rebound.

Dieta in care puteți mânca tot ce doriți
   Găsiți diete care par a fi soluția magică la toate problemele noastre, ne spun ca nu este nevoie de nici un efort și puteți mânca tot ce doriți. Când o dieta promite așa ceva, puneţi tot timpul sub semnul întrebării eficiența acestea, pentru a pierde în greutate sunt necesare unele sacrificii, indiferent cât de mici sunt ele, de perseverență și efort.


   Atunci când alegeți o dieta, trebuie să va informați, să știți care sunt argumentele pro și contra  și desigur, sa fie o dieta care sa nu ne afecteze niciodată sănătatea.